Bumpercoating

Frisson Bumpercoating reiningt en beschermt de bumpers van uw auto. De bumpers van een auto hebben het zwaar te verduren als het gaat om straatvuil, uitlaatgassen, zonlicht, etc...

Met Frisson Bumpercoating kunt u de bumpers van de auto reinigen en beschermen tegen de elementen en is vrijwel geschikt voor al het kunststof om de auto. Denk bijvoorbeeld aan handvaten, stootstrips en spiegelkappen. Het product is siliconenvrij.

Frisson Bumpercoating maakt uw bumper weer als nieuw.
Frisson Bumpercoating
Gebruiksaanwijzing
Reinig eerst de bumpers, zorg ervoor dat ze goed droog zijn. Insektenresten goed verwijderen. Breng de Bumpercoating aan met een niet puizende doek of spons. Na ongeveer 30  minuten, of eventueel de volgende ochtend, kunt u de Frisson Bumpercoating nawrijven met een niet pluizende doek. De verkregen bescherming moet minimaal 2 uur water- vrij gehouden worden. Herhaal de behandeling na ongeveer 2 maanden en uw bumper blijft dan 4 tot 6 maanden mooi.

Tip
bumpers die niet in de lakkleur van de auto zijn meegespoten, verkleuren snel in de zon. Door de bumpers met Frisson Bumpercoating te behandelen brengt u de oude kleur terug en beschermt tevens de nieuw verworven kleur.

Inhoud
1000 ml

Prijs
€ 9,95

Bestellen
Frisson Bumpercoating bestellen kan via onze contactgegevens. De verzendkosten bedragen € 8,77.